EXPRESS

Beställ Nu

KÖP NU. BETALA SEN

MED KLARNA

15% Rabatt

Kod: CYBER15

Kan jag returnera en vara?

Om du inte är helt nöjd med din produkt har vi 30 dagars returpolicy. Gå in på kontakta oss och vårt hjälpsamma kundtjänstteam hjälper till att rätta eventuella problem. Observera: Vi accepterar inte returer eller återbetalningar för kundanpassade varor och kundanpassade storlekar, detta inkluderar nät i anpassad storlek.

Hjälpte detta dig?

Ja
Nej
Vad är er returpolicy?

Oroa dig inte om du behöver returnera en vara, följ nedan steg för steg information för hur du går tillväga.

 • Kontakta vårt kundtjänstteam som skickar ett returformulär.
 • Packa dina varor i originalförpackningen, inklusive det formulär som vi har skickat till dig.
 • Skicka paketet till oss för att slutföra processen.
 • För information om avgifter för ompackning, vänliga se våra Allmänna villkor. OBS: Vi rekommenderar att du använder en kurir med spårning så att du kan se paketets framsteg. Observera: Vi accepterar inte returer eller återbetalningar för kundanpassade varor och kundanpassade storlekar, detta inkluderar nät i anpassad storlek.

  Hjälpte detta dig?

  Ja
  Nej
  Vem betalar för returen av en vara?

  Du är själv skyldig att täcka kostnaden för retur av produkten. Vi rekommenderar starkt att du använder en spårad kurir, eftersom vi tyvärr inte kan hållas ansvariga för produkter som eventuellt saknas.

  Hjälpte detta dig?

  Ja
  Nej
  Betalar jag porto för min retur?

  Du är själv skyldig att täcka kostnaden för returen. Vi rekommenderar starkt att du använder en spårad kurir, eftersom vi tyvärr inte kan hållas ansvariga för produkter som eventuellt saknas.

  Hjälpte detta dig?

  Ja
  Nej
  Vad ska jag göra om jag har fått felaktiga varor?

  Om du av någon anledning tror att vi har skickat felaktiga eller defekta produkter, försöker vi hitta en lösning så snart som möjligt. Kontakta vår kundtjänst som ger dig råd om hur du bäst gå tillväga.

  Hjälpte detta dig?

  Ja
  Nej
  Hur får jag min återbetalning?

  Vi strävar efter att göra processen så enkel som möjligt och försöker återbetala med samma metod som du ursprungligen betalade för din beställning.

  För information om våra avgifter för ompackning, vänligen se våra Allmänna villkor.

  Hjälpte detta dig?

  Ja
  Nej
  Hur lång tid tar det innan jag får min återbetalning?

  Vårt mål är att återbetalningen ska göras så snabbt som möjligt. På grund av att återbetalningsprocessen görs i flera steg kan det ibland ta upp till 14 dagar, men vi strävar efter att hålla dig uppdaterad under tiden.

  Hjälpte detta dig?

  Ja
  Nej