Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

Hur kan vi hjälpa dig?

Självklart - vanligtvis kommer vi att utfärda återbetalningar med samma metod som användes för att betala för det ursprungliga köpet, så till exempel, om du köper med PayPal kommer vi att lägga tillbaka pengarna på samma konto.
Om du av någon anledning alls tror att vi har skickat dig felaktiga eller defekta artiklar, kommer vi att försöka ta reda på saken så snabbt som möjligt. Ring vårt kundtjänstteam och de kommer att råda dig om den bästa åtgärden och hur du returnerar dina artiklar. Var säker, varor som är felaktiga kommer att återbetalas i sin helhet eller utbytas.
Om du väljer att returnera en artikel till oss är du som kund ansvarig för att täcka kostnaden. Det är därför vi rekommenderar att använda en kurir, eftersom vi tyvärr inte kan hållas ansvariga för några produkter du returnerar som försvinner.
Observera: Vi accepterar inte returer eller återbetalar köp för anpassade eller specialstorleksartiklar, detta inkluderar nät i specialstorlek.
Det är så enkelt som 1-2-3! Med vår 3-stegs returpolicy är det första du ska göra att kontakta vårt kundtjänstteam som skickar dig ett returformulär. Steg 2 är att packa om dina varor i deras ursprungliga förpackning, kom ihåg att inkludera det ifyllda returformuläret som vi också har skickat. Returnera sedan paketet med posten och förutsatt att produkterna når oss i deras ursprungliga skick kommer vi att behandla din återbetalning. När du returnerar dina artiklar skulle vi starkt rekommendera att använda en kurirtjänst som gör det möjligt för dig att spåra paketets framsteg tillbaka till vårt lager... bättre att vara säker än ledsen!
Observera: Vi accepterar inte returer eller återbetalar köp för anpassade eller specialstorleksartiklar, detta inkluderar nät i specialstorlek.
Självklart kan du det. Förutsatt att det är inom 14 dagar från köpet, om du inte är helt 100% nöjd med din beställning, kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan försöka lösa problemet - i många fall kommer vi att hitta en lösning så att du inte ens behöver returnera dina varor.

Våra utmärkelser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tillbaka till toppen