Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

SEKRETESSPOLICY

I korthet, all personlig information som du ger oss är säker och konfidentiell.

Nedan berättar vi i detalj hur vi använder och lagrar dina personuppgifter.

  • Vilka är vi?

    Vi är Net World Sports Ltd, en ledande återförsäljare av sportutrustning. Net World Sports Ltd är ett registrerat företag (no. 06899671). Vår registrerade adress är Net World Sports Ltd, Bryn Lane, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9UT. Net World Sports Ltd består av Net World Sports Ltd, FORZA, FORB, Vermont, FORTRESS och RapidFire.

  • Din personliga information

    Din sekretess är viktig för oss och vi vill aldrig du oroar dig för att din personliga information stjäls. Vi lovar att aldrig lämna dina personuppgifter till något utomstående företag för deras marknadsföringssyfte (vi förbehåller oss rätten att lämna ut denna information under vissa omständigheter, som vi anger nedan). Vi behandlar alla dina personuppgifter som om det var vår egen, så du kan vara säker på att det kommer att behandlas konfidentiellt och på en säker server.

     

    Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter och för att rätta till dessa när som helst. För att göra detta, vänligen kontakta oss via något av följande alternativ:

     

    • Email: [email protected]
    • Telefon: + 44 (0)1691 683 807
    • Skriv till oss: Net World Sports Ltd, Bryn Lane, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9UT

     

    Om du är en användare från EU/EEA kan du också kontakta vår lokala EU-representant på: Net World Europe ApS, C/O Sheltons Accountants Kompagnistræde 21, 1. Th, 1208 København K, Danmark

     

    Du har rätt att begära en kopia av all information vi håller som gäller dig, när som helst och även för att korrigera eventuella felaktiga uppgifter som vi har. Om du vill se all information som du har lämnat ut, skicka ett e-mail till: [email protected], ring oss på +44 (0)1691 683 807 eller skriv till oss. Detta påverkar inte dina rättigheter enligt lagen Data Protection Act 1998.

     

    Vi förbehåller oss rätten att lämna ut dina personuppgifter om det är begärt av polisen eller någon annan reglerande eller statlig myndighet som utreder misstänkt olaglig verksamhet och begär din personliga information och/eller användarinformation.

  • När vi kan använda din personliga information

    Vi vill alltid ge dig bästa möjliga service och därför vill vi gärna se till att vi kan meddela dig om olika produkter som tillhandahålls av Net World Sports Ltd, som våra undervarumärken FORZA, Vermont, FORB, FORTRESS och Rapidfire. Detta kan innebära nyheter om kampanjer, produktlanseringar och mer information om vårt sortiment. Vi kommer alltid att kontakta dig via e-post och vi kommer bara att göra det om du har kommit överens om att ta emot kommunikation från oss. Du kan avbeställa e-postreklam när som helst, men vi kommer fortfarande att kontakta dig angående beställningar du har gjort.

     

    Som en del av prenumerationsprocessen kommer vi att samla viss personlig information. Vi använder denna information av följande skäl:

     

    • Nyheter om kommande produktlanseringar
    • Specialerbjudanden och kampanjer
    • Uppdateringar om vårt produktsortiment
    • Nyheter om våra varumärken
    • För att få din feedback
    • För att kontakta dig om vi behöver ytterligare information
    • För att kontrollera att våra register är korrekta
    • För att koppla din order till dig
    • För att behandla din beställning

     

    Vi delar inte våra e-postlistor med någon utanför Net World Sports Ltd för deras marknadsföringssyfte, så att du kan vara säker på att dina data är säker. Däremot kommer din e-postadress att delas med utvalda tredje parter så att din beställning kan uppfyllas.

     

    Vi använder en tredjepartsleverantör, dotMailer, för att leverera våra e-post. Vi samlar statistik kring öppning av e-post och klick med hjälp av branschstandardteknik för att hjälpa oss att övervaka och förbättra vår e-post.

     

    Vi kan använda din e-postadress för att hjälpa med vår inriktning av reklam genom en tredje part processor som Facebook. Detta görs genom att matcha din e-postadress till din profil och hitta människor med liknande intressen.

  • Användning av webbplatsen och din personliga information

    Du behöver inte ge oss någon personlig information för att använda denna webbplats. Dock kommer vissa delar av webbplatsen inte att vara tillgänglig för dig om du väljer att inte dela dina personuppgifter med oss.

    När du handlar med Net World Sports Ltd, eller någon av våra undervarumärken, kommer vi att be dig att skicka personlig information, och vi kommer också att samla en del personlig information från dig. Detta inkluderar:

    • Ditt namn
    • Din e-postadress
    • Din fakturaadress
    • Din leveransadress
    • Ditt telefonnummer
    • Dina produktval
    • Ett säkert lösenord - detta är krypterad och förvaras säkert

    Vi och våra tredjeparts marknadsföring och innehållsleverantörer kan samla in information om din Internet-anslutning och webbplatsanvändning. Till exempel: webbadressen du kom ifrån, din IP-adress, din domäntyp, din typ av webbläsare, landet och telefon koden där datorn / mobila enheten befinner sig, de webbsidor som du tittade på under ditt besök, de annonser som du klickade på och eventuella villkor som du sökt samtidigt på vår hemsida. Detta klassas som ”användarinformation”. Vi kan samla in information från både registrerade och oregistrerade användare. Vi använder denna information för att förbättra vår webbplats och våra onlinetjänster, så att vi kan ge dig en bättre service. För mer information, se vårt fullständiga Cookiemeddelande.

    All personlig information som du ger till oss (eller som är tillgänglig på offentliga register) och all användarinformation som vi identifierar från dig hålls i enlighet med ICO policy. Vi kommer endast att använda din information för följande:

    • För att bearbeta och slutföra din order
    • För strategiska syften, så att vi kan förbättra våra webbplatser och onlineerbjudanden
    • För att förse med relevant innehåll, annonser och kampanjer
    • För administrationen av denna webbplats

    Om du har registrerat dig för att få e-post från oss kommer vi att kontakta dig med spännande nyheter, specialerbjudanden, produktlanseringar och exklusiva förhandsvisningar som kan vara av intresse för dig, baserat på dina kommunikationsinställningar. Din personliga information kan lämnas ut till andra märken inom Net World Sports Ltd, och ansedda tredje parter som hjälper till att behandla din order (till exempel kuriren som levererar din beställning). Vi kräver att dessa tredje parter behandlar dina personuppgifter konfidentiellt, och att de uppfyller alla tillämpliga brittiska datasäkerhets och konsumentlagstiftning, som gäller vid varje given tidpunkt. Vi kan lämna ut dina personuppgifter och/eller användarinformation om vi uppmanas till det av politiska eller andra reglerande eller statliga myndigheter som utreder misstänkt olaglig verksamhet.

  • Hur vi samlar in användarinfomation via cookies

    Net World Sports Ltd samlar cookieinformation om dina online preferenser vilket tillåter oss att skräddarsy webbplatsen efter dina behov och önskemål. Cookies hjälper oss att leverera en mer personlig service till dig, så att vi kan ge dig bästa möjliga upplevelse. Våra cookies sparar inte någon känslig eller konfidentiell information. Du kan ställa din dator/mobil/enhet för att ta emot, meddela, eller avvisa alla cookies, valet är ditt. Om du väljer att inte acceptera våra cookies kommer du inte att kunna handla på vår webbplats. Varje webbläsare och enheter är olika, om du vill ändra dina cookieinställningar, se Hjälp-menyn för att ta reda på mer.

     

    Mer information om våra cookies kan hittas i vårt Net World Sports Ltd Cookiemeddelande.

  • Vad är en cookie?

    En cookie är en liten fil med siffror och bokstäver som ofta inkluderar en identifierare som är unik för dig. Detta skickas till din enhets webbläsare från vår webbplatsdator och lagras på din enhets hårddisk. Cookies tillåter oss att känna igen din enhet om dina inställningar tillåter det.

  • Hur använder Net World Sports Ltd cookies?

    När du besöker Net World Sports Ltd laddas de sidor som du visar, tillsammans med en cookie, till enheten. Detta låter oss lagra information för att driva sajten när du bläddrar från en sida till en annan. Vi använder cookies för att hjälpa oss att analysera profilen för våra besökare och ge dem en mer personlig upplevelse.

     

    Vi använder ett antal olika cookies när du är i olika skeden av vår webbplats. Våra cookies faller till stor del i en eller två kategorier: 'väsentliga' och 'icke-väsentliga'. Utan att acceptera ”viktiga” cookies, kan du inte använda vår webbplats. 'Icke-essentiella' cookies, är också mycket användbara, men de är inte nödvändiga, och genom att använda Net World Sports Ltd samtycker du till användning av dessa ”icke väsentliga cookies” om du inte uttryckligen ställer in din webbläsare för att avvisa dem.

     

    Våra cookies lagrar inte någon konfidentiell information, som din finansiella information, och de sparar inte någon information som gör det möjligt för oss att direkt identifiera dig (som ditt namn eller din adress). De tillåter helt enkelt vår webbplats att hämta denna information från våra system så att vi kan anpassa din upplevelse av vår webbplats.

     

    Eftersom vi förlitar oss på cookies för att anpassa din upplevelse behöver din webbläsare ställas in för att acceptera cookies innan du kan göra en beställning med Net World Sports Ltd eller något av våra andra varumärken. Varje webbläsare och enhet är annorlunda, se Hjälp-menyn för att lära dig mer om dina cookieinställningar.

     

    För mer information om Cookies, vänligen se vårt fullständiga Cookiemeddelande.

  • Tredjepartscookies

    När du är på vår hemsida, kan du se innehåll från andra webbplatser som vi lägger till att förbättra din upplevelse, till exempel en video från YouTube som visar hur du monterar ett mål. Som ett resultat kan du få cookies från dessa andra webbplatser. Tyvärr har vi inte kontroll över dessa cookies, vi föreslår att du kontrollerar dessa tredje parts webbplatser för mer information om de cookies som de använder.

     

    För mer information om Cookies, vänligen se vårt fullständiga Cookiemeddelande.

  • Rekrytering

    För att Net World Sports ska kunna driva vårt rekryteringssystem kommer vi att samla in och lagra personlig information som lämnats direkt från dig till oss via vår rekryteringssida. Vi ger dig möjlighet att skicka in din CV via vår hemsida antingen för att ansöka om ett särskilt annonserat jobb eller för behandling av positioner då de kommer i framtiden. Ditt CV kommer att lagras i vår säkra server och kommer att vara tillgänglig för våra Net World Sports HR-avdelningar. Vår främsta orsak till att samla in personlig information är att stödja din ansökan och att följa med våra egna rättsliga skyldigheter.

    Hur vi använder din information

    Följande information kan komma att användas för att behandla din ansökan och under rekryteringsprocessen:

    • Att bedöma dina färdigheter, kvalifikationer och intressen mot våra karriärmöjligheter
    • Verifiera din information och utföra referenskontroller om du erbjuds ett jobb
    • Kommunicera med dig om rekryteringsprocessen och/eller din ansökan
    • Uppdaterar dig om nya roller/möjligheter inom verksamheten (om så önskas)

    Hur vi behåller din information

    När du har skickat in ett CV till oss behåller vi dina uppgifter under en period efter din ansökan. Vi behåller denna information av ett antal skäl, som potentiella juridiska utmaningar i samband med ett rekryteringsbeslut, för att överväga dig för nuvarande eller framtida roller, och för att hjälpa oss att förbättra och utveckla vår rekryteringsprocess.

    Om du inte vill att vi ska behålla din information för övervägande för andra roller, eller vill att vi ska uppdatera dem, vänligen kontakta [email protected]. Observera att vi kan komma att behålla viss information om det krävs enligt lag eller när det är nödvändigt för att skydda oss från rättsliga anspråk.

  • Klarna

    För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsalternativ kommer vi att vidarebefordra vissa aspekter av dina personuppgifter till Klarna, som kontakt- och orderuppgifter, detta för att Klarna ska kunna bedöma om du kvalificerar dig för deras betalningsalternativ och för att skräddarsy betalningsalternativen för dig.

     

    Generell information om Klarna hittar du här. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och i enlighet med informationen i Klarnas sekretesspolicy.

Våra utmärkelser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tillbaka till toppen