Du har inga varur i kundkorgen

Sök snabbare Filtrera med Filtrera produkter

GODA NYHETER - VI HAR FORTFARANDE ÖPPET

ORDER LEVERERAS SOM VANLIGT

INTERNATIONELL LEVERANS

TILL 190 LÄNDER

Tennis Racket Set

7 produkter

Tennisnät, boll och racket-set för trädgårdsspel & minitennis

Tennisracket set från Net World Sports inkluderar allt du behöver för att spela tennis i trädgården, passar både inom och utomhus samt stranden.

Net World Sports har ett stort sortiment av tennisset från Vermont Sports tennisutrustning, använda på världsarenor som Wimbledon, Roland Garros och Melbourne Park. Såväl som slitstarka tennisnät och tennis-stolpar, inkluderar våra racketset bärväskor, tennisbollar och val av junior och senior tennisracket. Junior tennisracket set är perfekt för minitennis i trädgården och för spel på skolor. 27 inch tennisracket set passar för nybörjare, amatörer och seniorspelare. 

Mini tennisracket set är helt portabla med minitennisnät i storlek 3m, 6m eller 9m mini tennisnät, Vermont Colt Mini Tennisrackets i 19 inch, 23 inch och 25 inch racketstorlekar samt röda, orange och gröna mini tennisbollar för att passa de olika nivåer av minitennis. 27 inch senior tennisracket set är designade för två eller fyra seniorspelare. Oavsett om du är expert, amatör eller nybörjare, är seten med racket och bollar perfekt för träning på bana, medan de kompletta setet för minitennis inkluderar minitennisnät, racket och bollar så att du kan skapa en spelplan för minitennis på alla underlag - stranden, gräs eller lekplatsen. 

Högkvalitativ tennisutrustning, racketset och träningsutrustning från Vermont sortimentet finns för snabb leverans från Net World Sports.