Betalningsmetoder

 

Du kan använda flera olika metoder för att betala din order.

Du hittar mer information om betalningsalternativen nedan. Om du behöver ytterligare fakta om en specifik betalningsmetod eller har frågor om något vi inte nämnt nedan vänligen kontakta oss här 

Vilka betalningsalternativ accepterar ni?
  • Visa
  • Mastercard
  • Paypal
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • American Express
  • Inköp Via Faktura
Apple Pay
Apple pay är enkelt att använda och gör det möjligt att genomföra säkra betalningar vid din Apple-enhet. Det är lika enkelt att använda som ditt bankkort och dessutom säkrare. Du undviker att gå igenom en lång checkout process och din shopping med oss blir effektivare! När du betalar med Apple Pay sparas inte information om transaktionen eller kan spåras tillbaka till dig, systemet använder istället unik krypterad information. Det betyder att ditt kortnummer varken sparas på din enhet eller Apple server. Vi sätter ingen gräns för ditt köp via Apple Pay. Vi inser att köpen ofta överskrider 350 SEK och vill göra din shopping så enkel som möjligt.
Google Pay
Google Pay är enkelt att använda och gör att du kan genomföra säkra köp via din Android-enhet. Det är lika enkelt att använda som ditt bankkort och dessutom säkrare. Du undviker att gå igenom en lång checkout process och din shopping med oss blir effektivare! När du betalar med Google Pay skickas inte ditt bankkortsnummer, istället används ett virtuellt kontonummer som representerar din kontoinformation – dina kortuppgifter förblir säkra. Varken personliga eller kortuppgifter sparas på din enhet. Vi sätter ingen gräns för ditt köp via Google Pay. Vi inser att köpen ofta överskrider 350 SEK och vill göra din shopping så enkel som möjligt.
PayPal
Ja, vi accepterar PayPal för alla beställningar online. Detta gäller både internationella order från vår UK webbsida, och beställningar från våra internationella webbsidor.
Klarna

Vi accepterar Klarnas Betala senare och Betala i 3 avbetalningar på vår Net World Sports SE webbplats för transaktioner i SEK. För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsalternativ kommer vi att vidarebefordra viss personlig information till Klarna, som kontakt- och beställningsinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du uppfyller kraven för deras betalningsalternativ och att skräddarsy betalningsalternativen till dig.

Var vänlig spendera ansvarsfullt. Att låna mer än du har råd med kan påverka din ekonomiska status negativt. Se till att du har råd att betala dina månatliga återbetalningar i tid. För mer information om hur du kan använda Klarna för köp hos Net World Sports, klicka här. Eller för mer allmän information kan du besöka Klarnas webbplats.

Inköp Via Faktura
Om du är en skola, lokal myndighet eller högskola kan vi acceptera inköp via faktura. Vi har en enkel process för att din beställning ska kunna skickas så snart som möjligt. Vänligen klicka här för att komma till sidan för Inköp Via Faktura med mer information.
Betalningssäkerhet
Du behöver inte oroa dig! Alla betalningar och transaktioner på Net Worlds Sports webbsidor är helt säkra.