Du har inga varur i kundkorgen

Sök snabbare Filtrera med Filtrera produkter

GODA NYHETER - VI HAR FORTFARANDE ÖPPET

ORDER LEVERERAS SOM VANLIGT

INTERNATIONELL LEVERANS

TILL 190 LÄNDER

Senior Tennis Racket

8 produkter

Tennisrackets för seniorspelare från Vermont Sports sortiment, högkvalitativ tennisutrustning hos Net World Sports. Vi har ett brett sortiment av tennisracket designade för vuxna, från världsklass Vermont Archon 27 inch senior tennisracket, perfekt för tennisspelare i toppen, till Vermont Contender 27 inch senior tennisracket för klubbar och fritidsbruk.

Vår tennisutrustning från Vermont sportmärke används av tennisklubbar världen över, från lokala tenniscenter till elit-arenor som Roland Garros, Melbourne Park och Wimbledon. Vi har också tennisnät, tennisstolpar och mini tennisutrustning. Du hittar tennisracket för spelare på alla nivåer, från nybörjarracketar för vuxna till 27 inch tennisracketar i premiumkvalitet för amatörer och professionella spelare. Varje racket finns i olika greppstorlekar, alla Vermont tennisracket för vuxna inkluderar fodral som effektivt skyddar ditt racket mellan spelen.

Tennisracket-set för vuxna är ett bra sätt att spara pengar på racket och tennisbollar. Vi har racketset för spelare på alla nivåer, eller varför inte skapa ditt eget set med förpackningar av Vermont Classic Tennisbollar eller premium Vermont Voleo Tennisbollar och använd tillsammans med ditt tennisracket.