Du har inga varur i kundkorgen

EXPRESS

Beställ Nu

Över 7000

produkter i lager

INTERNATIONELL LEVERANS

TILL 190 LÄNDER

Hjälp

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar leverans?

Vi fastställer priset på leveransen baserat på vikt, så kostnaden varierar. När du checkar ut finns det möjlighet att beräkna frakt till din adress.

När måste man beställa för att det ska skickas samma dag?

Innan klockan 17.15.

Hur snabbt kan min beställning levereras?

Oroa dig inte, du behöver inte vänta länge på dina produkter, vi erbjuder expressfrakt till alla länder vi levererar till. Detta leveransalternativ bör anlända inom 2-3 arbetsdagar.

Erbjuder vi internationell leverans?

Ja, vi skickar till 190 länder runt om i världen. Välj dina produkter och när du kommer till kassan kan du ange din leveransadress för att få fraktpris.

Om du bor i Storbritannien eller EU, finns det ingen anledning att oroa dig eftersom du inte kommer att debiteras tull eller importavgift. Våra internationella kunder bör vara medvetna om att priserna på vår hemsida inte innehåller några tullavgifter. Dessa varierar beroende på land och vid vissa tillfällen kan du behöva täcka dessa merkostnader när du får din beställning.

Kan jag returnera en vara?

Om du inte är helt nöjd med din produkt erbjuder vi en 30 dagars öppet köp. Vänligen ta kontakt med oss så kan vår hjälpsamma kundtjänst hjälpa dig med dina frågor.

Vad är din returpolicy?

Oroa dig inte om du behöver skicka tillbaka en vara, här nedan ser du hur du gör, steg för steg.

  • 1. Kontakta vår kundtjänst som då skickar ett returformulär till dig.
  • 2. packa dina varor i originalförpackning, inklusive blanketten som fanns i ditt paket.
  • 3. Returnera paketet i posten till oss, för att slutföra processen.

Vi rekommenderar att du använder en budfirma med spårning, så att du kan följa ditt pakets framsteg.

Vem betalar returen?

Du är ansvarig för att täcka kostnaderna för retur av vara. Vi rekommenderar att du använder en spårad kurir, då vi tyvärr inte hållas ansvariga för eventuella förluster av produkter.

Vilka betalningsmetoder accepterar vi?

Vi vill ge dig ett val, så vi accepterar en rad olika betalningsmetoder; se nedan;

  • MasterCard
  • VISA
  • VISA Debit
  • VISA Electron
  • Maestro
  • Google Pay
  • Apple Pay

Vad är Apple Pay?

Goda nyheter! Nu accepterar vi Apple Pay för betalning på vår hemsida. Apple Pay är verkligen enkelt och låter dig göra säkra betalningar genom din Apple-enhet. Det är lätt att använda ditt bankkort, och säkrare än vanlig betalning. Med Apple Pay, går det snabbare genom kassan och är effektivare, eftersom vi inte behöver gå igenom hela den sista betalningsprocessen!

Apple Pay, är det pålitligt?

När du gör ett inköp, behåller inte Apple Pay någon information som kan länka transaktionen till dig. På detta sätt är ditt kortnummer aldrig lagrat på enheten eller Apples servrar. När betalning sker, delar Apple aldrig ditt kortnummer.

Finns det än gräns för hur mycket jag kan handla för med Apple Pay?

Vi har inte en gräns för inköp med Apple Pay. Vi förstår att inköpen ofta är över 350 SEK, och vi vill göra din upplevelse så smidig som möjligt.

Hur används Apple Pay?

Först måste du koppla ditt kreditkort till din Apple-enhet. Du hittar all konfigurationsinformation här https://support.apple.com/en-us/HT204506

När det har konfigurerats lägger du helt enkelt till de utvalda produkterna i din kundvagn på vår hemsida. När du är redo att betala, kommer du att se Apple Pay-knappen i kassan. Inom några sekunder kommer du att kunna betala för din beställning!

Vad är Google Pay?

Goda nyheter, vi accepterar nu Google Pay för betalning på vår hemsida. Google Pay är verkligen enkelt och låter dig göra säkra betalningar genom din Android-enhet. Det är lätt att använda ditt bankkort, och ännu säkrare än kortbetalning. Med Google Pay, går det snabbare genom kassan och det är effektivare, eftersom vi inte behöver gå igenom den sista betalningsprocessen!

Google Pay, är det säkert?

När du gör ett inköp delar inte Google Pay ditt kortnummer, utan använder i stället ett virtuellt nummer för att representera din information - för att skydda dina kreditkortsuppgifter. Dina uppgifter lagras aldrig på din enhet.

Finns det än gräns för hur mycket jag kan handla för med Google Pay?

Vi har inte en gräns för inköp med Google Pay. Vi förstår att inköpen ofta är över 350 SEK, och vi vill göra din upplevelse så smidig som möjligt.

Hur Använder Jag Google Pay?

Först måste du lägga till ditt kreditkort på din Google-enhet. Här hittar du all konfigurationsinformation: https://support.google.com/pay/answer/7625055?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en

När det konfigurerats lägger du helt enkelt till de utvalda produkterna i din kundvagn på vår hemsida. När du är redo att betala, kommer du att se Google Pay-knappen i kassan. Inom några sekunder kommer du att kunna betala för din beställning!