EXPRESS

Beställ Nu

KÖP NU. BETALA SEN

MED KLARNA

15% Rabatt

Kod: NWS15

VILKA ÄR VI?

På Net World Sports strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder det allra bästa. Vi är mästare på att designa och tillverka idrottsprodukter av bästa kvalitet. Hos oss hittar du över 7000 olika idrottsortprodukter och 95% av dessa kommer från vårt eget varumärke. Från vårt stora lager om1115 kvadratmeter skickar vi din order och arbetar för att leverera den på snabbast möjliga tid, till ett oslagbart värde.

Vårt hängivna engagemang att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen innebär att vi också erbjuder en kundtjänst som är oöverträffad. Du hittar inte bättre.

Världen runt hjälper våra produkter dig att göra snyggare mål, slå bättre slag och sparka högre. Men precis som du, fortsätter vi att arbeta för att stanna på toppen av vårt spel.

Detta är ju efter allt vad sport handlar om.

HUR DET HELA STARTADE

Vår VD, Alex, började bygga grunden till Net World Sports på skolans lekplats. Efter att ha köpt ett cricket- slagträ på nätet för 60 pund mejlade han tillverkarna och frågade hur mycket ett slagträ kostade att tillverka. Svaret var 6 pund så han köpte 10 direkt och började sälja dem till vänner och lärare.

Snabbspola framåt ett par år då den 17-åriga Alex insåg den möjliga potentialen i sin affärsidé och började arbeta sju dagar i veckan på en bygghandel. Han arbetade så hårt att han snart sparat ihop 13,000 pund. Alex var så ivrig att börja sälja att han bestämde sig för att satsa allt och istället för att beställa traditionella produktprover beställde han genast en hel container med mål-nät.

Chanstagningen lönade sig och plötsligt arbetade Alex 24 timmar om dagen med hjälp av sin pappa som skötte förpackningen. Under 2009 blev Net World Sports ett aktiebolag och resten är, som man säger, historia ...

Alex
Where We Are Where We Are

VAR ÄR VI IDAG

Som en ledande, internationell leverantör av sportutrustning täcker vårt produktsortiment nästan varje sport, från fotboll, baseboll, cricket, tennis och golf till nätboll, lacrosse, bågskytte och ishockey. Vår grundsyn är enkel; att erbjuda massmarknaden nischprodukter så snabbt och effektivt som möjligt.

Vi erbjuder ett starkt sortiment med över 5000 produkter till kunder i fler än 100 länder över hela världen och tillverkar mer än 100.000 av våra FORZA fotbollsmål varje år vilket har gett oss titeln som världens främsta fotbollsmålsleverantör.

Vi har vuxit snabbt under en relativt kort tidsperiod.

VART ÄR VI PÅ VÄG

Vi kommer att fortsätta arbeta på samma sätt, förenade i vår uthållighet att upprätthålla en hög standard på de produkter vi levererar och den servicen vi erbjuder så att ni, våra kunder fortsätter känna er nöjda.

När vi fortsätter att etablera oss som världens främsta återförsäljare av sportutrustning, ser vi framför oss hur vår prisbelönta tillväxt kommer att fortsätta långt in i framtiden. En djärv ambition men vårt mod summerar oss.

För att citera vår grundare Alex:

“Vi passar i den moderna eran och vi ser framåt inte bakåt”

Where We're Going

Det har varit en fantastisk resa

2010

Omsättningen översteg 1,000,000 pund för första gången i företagets historia.

2013

FORZA fotbollsmål föddes och förändrar fotbollen för evigt.

2014

En ny början ... vi flyttade till vår nuvarande lokal på Wrexham Industrial Estate vilken är fem gånger större än vår tidigare lokal.

2016

Kröntes som ett av Storbritanniens snabbast växande företag och lanserade sex nya internationella webbplatser.

2017

Året då vi sålde över 100.000 FORZA fotbollsmål.

2018

Vi växte till ett företag med 100 anställda och levererade produkter till internationellt kända fotbollsklubbar inklusive Manchester United och Rangers FC.

2019

Vi startade samarbeten med flera större klubbar, som kanadensiska Premier League och Tennis Wales. Vi lanserade innovativa produkter på marknaden inklusive våra revolutionerande FORZA Alu110 fotbollsmål med 360˚ hjul.

2020

Vi har fortsatt att dominera marknaden för sportutrustning och hjälpt våra kunder att hålla sig friska och aktiva hemifrån under dessa speciella tider. Vårt produktutbud har växt betydligt med nya varumärken som CosySpa Hot tubs, METIS Träningsutrustning och Harrier Deluxe trädgårdsmöbler.

2021

Året har innehållit ett besök av premiärministern, en fortsatt expansion av befintliga varumärken och produkter samt utveckling av flera nya varumärken som FORAGER Camping, ATLAS Fiske och AquaTec Vattensport. Antalet anställda ökade till 230 och arbetet påbörjades för vårt helt nya kontor/lager som kommer att stå klart 2022.

KOLLA IN VÅRT BREDA UTBUD AV PRODUKTER OCH VILKA SPORTER VI LEVERAR TILL

Surfa webbsidan