Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

Hur kan vi hjälpa dig?

Inte alls. Så om du till exempel skulle föredra att din beställning skickas till en arbetsadress snarare än ditt hem, ange bara dessa relevanta uppgifter under utcheckningsprocessen.
När du har slutfört vår utcheckningsprocess kommer du automatiskt att skickas en e-postbekräftelse på din beställning som innehåller alla viktiga detaljer om ditt köp, inklusive ditt unika beställningsnummer som du bör hålla till hands ifall du behöver kontakta oss om något. Observera att du inte kommer att få någon spårningsinformation om din beställning i detta e-postmeddelande - du kommer att få ett separat meddelande när dina artiklar har skickats från vårt lager.
Eftersom den stora majoriteten av våra produkter alltid finns i lager här i vårt 50 000ft² lager, kan vi skicka ut de flesta beställningar samma dag de görs så att du får dem så snabbt som möjligt. På grund av detta måste eventuella avbokningar du vill göra göras inom 30 minuter från beställningen - vänligen kontakta oss så snart som möjligt om du önskar avbryta eller ändra din beställning, vårt kundtjänstteam kommer gärna att hjälpa till.
Lyckliga du! Skämt åsido, vi älskar att belöna våra lojala kunder med speciella erbjudanden och exklusiva rabattkoder. Ange bara rabattkoden i vår kassa precis innan du anger dina betalningsuppgifter - koden kommer automatiskt att tillämpas och vips, priset på de produkter du beställer kommer att reduceras. Observera att rabattkoder inte tillämpas på fraktkostnader.
Vi behandlar betalningar så snart du bekräftar din beställning i vår kassa - tack så mycket för din beställning, vi är säkra på att du kommer att älska det du har köpt!
En mycket klok fråga att ställa. Alla betalnings- och transaktionssidor på Net World Sports webbplats är helt säkra - det är vår garanti till dig, 100%. Vi lagrar aldrig några av våra kunders betalningsuppgifter i vårt system.
Vi accepterar följande betalningsmetoder: Mastercard, VISA, VISA Debit, VISA Electron, Maestro, PayPal och Net World Sports presentkort. Betalningssidorna på Net World Sports är helt säkra och betalningsuppgifterna sparas inte på vårt system på något sätt.
Att beställa online via vår hemsida kunde inte vara enklare. När du hittar de perfekta produkterna du letar efter, välj bara de alternativ du vill ha och klicka på Lägg till i korgen. Om du har fler artiklar på din önskelista, klicka på Fortsätt handla tills du har allt du behöver. Och när du är klar är allt du behöver göra att trycka på Gå till kassan för att sätta igång processen - följ de enkla steg-för-steg-instruktionerna för att välja din fraktmetod, sedan ange din adress, faktureringsuppgifter och dina föredragna betalningsuppgifter.

Våra utmärkelser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tillbaka till toppen