Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

FORZA Lacrosse Målvaktsduk

FORZA lacrosse målvaktsduk passar alla lacrosse mål av regelenlig storlek. Tillverkad av kraftig vävd duk i blandning av polypropen och polyeten med förstärkta sömmar. Målvaktsduken fäster enkelt till målet med hjälp av elastiska gummiband. Duken har flera målområden i olika storlekar, idealiskt för träffsäkerhetsträning.
 

Köps ofta tillsammans

Lacrosse målvaktsduk med målområden i olika storlekar

Lacrosse Målvaktsduk Dimensioner

 • 1.8m x 1.8m

Material

 • Målduken: En blandning av polyeten och polypropen med skyddande ytskikt
 • Fästen: Elastiska gummiband

Övrigt

 • Duken har flera målområden i olika storlekar
 • Elastiska fästband fäster enkelt duken till målramen 
 • Passar till lacrossemål av standardstorlek
Slitstark Lacrosse Målvaktsduk med förstärkta kanter och elastiska fästband

Träna träffsäkerhet överallt med denna FORZA Lacrosse målvaktsduk. Den kraftiga målvaktsduken mäter 1.8m x 1.8m och är tillverkad av en blandning av polypropen och polyeten för maximal kraftupptagning från hårda lacrossebollar. Designad med flera målområden, denna FORZA lacrosse skotträningsduk kommer hjälpa dig förfina din träffsäkerhet.

 • Passar alla 1.8m x 1.8m lacrossemål av standardstorlek.
 • Tillverkad av en slitstark blandning av polyeten och polypropen samt skyddande ytbehandling.
 • Måldukens sömmar är förstärkta för ökad hållbarhet.
 • Enkel montering till lacrossemål med elastiska fästband.
 • Flera målområden i olika storlekar.

Tillverkade av en högkvalitativ blandning av polyeten och polypropen, denna förstärkta målvaktsduk har designats speciellt för att returnera varje lacrossboll som inte träffar målområdet. Den hållbara målduken har ett skyddande ytskikt som förbättrar kraftupptagningen från hårda bollar. De robusta och slitstarka materialen backas upp av kraftiga elastiska fästband och förstärkta kanter, du monterar duken säkert och snabbt till målets ram. Nedtagningen är lika enkel så du kan snabbt transportera det mellan olika träningsplatser.

Passar till alla regelenliga lacrossemål, denna FORZA lacrosse målvaktsduk mäter 1.8m x 1.8m och har målområden i olika storlekar. Hålen har placerats i de områden som målvakten oftast missar. Med denna portabla och mångsidiga målduk kommer du att vänja dig att skjuta mot dessa vitala områden och öka din målstatistik drastiskt.

Net World Sports har ett stort sortiment av högkvalitativ lacrosse utrustning som gör dig redo för den nya säsongen, som till exempel Lacrosse Rebounder-nät, Professionellt Lacrossemål 1.8m x 1.8m och FORZA Astro Slalomstolpar med baser [1.8m eller 1.5m höga].

Våra utmärkelser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tillbaka till toppen