EXPRESS

Beställ Nu

KÖP NU. BETALA SEN

MED KLARNA

15% Rabatt

Kod: NWS15

FORZA Inomhus Fotbollar [3 Storlekar]

FORZA Inomhus Fotbollar [3 Storlekar]

Multibuy!
 • FORZA Storlek 5 Inomhus Fotbollar
 • Inomhusfotboll
 • FORZA Inomhus Fotboll
 • FORZA Storlek 5 Inomhus Fotbollar
 • Inomhusfotboll
 • FORZA Inomhus Fotboll

Dessa fluorescerande gula fotbollar är speciellt utformade för inomhus- och laminatytor. Handsydd inomhusfotboll tillverkad av ett polynylonmaterial och en Super Airtech-blåsa. Perfekt för skolor, idrottshallare och tränare. Finns i storlekar 3, 4 och 5 i förpackningar med 1, 3 eller 25 bollar.

Special Price 229,99 kr

Ordinarie pris 324,99 kr

I lager

Spela fotboll inomhus med denna högsynliga gula boll

fluorescerande gula storlek 5 fotboll

Lämplig för alla åldrar

Experttillverkad fotboll i 3 storlekar för användning på hårda inomhus- och laminatbelagda fotbollsplaner, vilket gör den till den bästa fotbollen för skolor och idrottshallar.

fluorescerande gula storlek 5 fotboll

Handsydd inomhusboll

Jämfört med maskinsydda bollar har denna handsydda fotboll djupare sömmar som skyddar bindningen och förbättrar bollens totala livslängd vid regelbunden användning.

fluorescerande gula storlek 5 fotboll

Pålitlig och hållbar boll

Utmärkt fotboll för inomhusytor tillverkad med hölje av polynylonmaterial samt en inre Super Airtech-blåsa för överlägsen formbeständighet och konsekvent lufthållning.

Beskrivning

Fluorescerande gula inomhusfotbollar för idrottshallar, skolor och klubbar

Ge professionell kvalitet till idrottshallen med denna fluorescerande gula inomhusfotboll, tillgänglig i 3 storlekar. Speciellt utformad för användning på hårda och laminatbelagda spelunderlag, den hållbara inomhusbollen är lämplig för både träning och matcher. Det perfekta komplementet till vilken inomhusfotbollsplan som helst, fotbollen i den regelenlig storlek 5 kan också användas på inomhus 3G- och 4G-ytor. Den revolutionerande inomhusfotbollen är perfekt för skolor, idrottscenter och klubbar som tränar på inomhusplaner och är tillverkad på premiumnivå som vanligtvis reserveras för traditionella fotbollar.

 • Speciellt utformad för användning på hårda inomhus- och laminatbelagda spelunderlag
 • Fluorescerande gul handsydd yta som är både hållbar och synlig
 • Tillverkad med ett toppmodernt polynylonmaterial utrustat med en Super Airtech-blåsa
 • Den ultimata fotbollen för skolor, idrottshallar och tränare som håller träningspass inomhus
 • Säljs som en enskild boll eller i högkvalitativa multipack med 3 och 25 bollar i storlekarna 3, 4 eller 5

Den fluorescerande gula fotbollen förblir mycket synlig även när den används i en svagt belyst idrottshall vilket leder till större fokus under träningssessioner och matcher. För skydd mot skador som är förknippade med omfattande användning, dessa pålitliga inomhusfotbollarna är handsydda, vilket minskar risken för att bollens yta ska gå sönder under intensivt spel. Den expertkonstruerade fotbollen har en pålitlig och konsekvent lufthållning för att motverka behovet av kontinuerlig pumpning av dina inomhusfotbollar.

Dessa högkvalitativa idrottshallfotbollarna har tillverkats med ett starkt polynylonmaterial med en integrerad Super Airtech-blåsa, vilket ger komfort vid träffar av inomhusfotbollsskor samt överlägsen formbeständighet. Finns i 3 storlekar (3, 4 eller 5) och säljs som en enskild boll eller i multipack för att passa alla tränare och faciliteter. Förbättra vilken inomhusfotbollsmatch som helst genom att lägga till denna fotboll i din match- och träningsutrustning.

NOTERA: Det rekommenderas inte att du använder denna inomhusfotboll i våta/leriga förhållanden. Om den används utomhus rekommenderas att du tar bort överskott av smuts med en fuktig trasa innan du låter fotbollen torka naturligt på en luftig plats borta från kyla. De handsydda fotbollarna bör inte torkas med värme eftersom detta kan orsaka skador.

Net World Sports har ett brett utbud av högkvalitativa fotbollar i storlek 2, 3, 4 och 5, inklusive astro-bollar, futsal-bollar, barnträdgårdsfotbollar, tränings- och matchfotbollar.

Specifikationer

FORZA Inomhus Fotbollar Specifikationer

Mått:

 • Storleksval: 3, 4 eller 5
 • Antal i förpackning: 1, 3 eller 25 bollar

Material:

 • Polynylonmaterial utrustat med en Super Airtech-luftblåsa
 • Handsydd fotboll ger överlägsen hållbarhet

Diverse:

 • Specifikt utformad för användning på inomhus- och laminatytor
 • Lämplig för användning av skolor, idrottshallar och tränare
 • Färg: Fluorescerande gul

NOTERA: Även om det inte rekommenderas att du använder denna fotboll utomhus, om den utsätts för våta och leriga ytor, se till att du tar bort överflödig smuts med en fuktig trasa innan du låter den torka naturligt på en luftig plats borta från kyla. Rengör inte i badkar eller dusch.