Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

Linjemarkering för fotbollsplaner - för gräs

Ett komplett set med 10 st. linjemarkeringar av plast, med 8 st. L-formade hörnbitar och 2 st. T-formade bitar. Tillverkade av kraftig vit plast för maximal hållbarhet.
 

Köps ofta tillsammans

Skapa en perfekt spelplan för fotboll med dessa linjemarkeringar av plast med pigg på undersidan för stabilitet

Förbättra din fotbollsplan med dessa markeringslinjer för gräs fotbollsplaner. Om du är en planskötare och vill minska tiden du spenderar på att underhålla spelplanen i perfekt skick rekommenderar vi att du använder dessa tidsbesparande linjemarkeringar. Oavsett om du ska fylla i befintliga linjer eller markera upp en temporär spelplan kommer dessa markeringar hjälpa dig att skapa en professionell fotbollsplan. Setet är tillverkat för att underlätta linjemarkeringen och innehåller 8 st. L-formade hörnbitar och 2 st. T-formade linjemarkeringar vilket är precis det du behöver för att markera ut din spelplan.

  • Ett set med 10 st. linjemarkeringar av plast (8 st. L-formade hörnbitar och 2 st. T-formade bitar)
  • Tillverkade av slitstark hållbar plast
  • Dessa linjemarkeringar kan användas för att temporärt markera ut linjer på spelplaner vid planunderhåll
  • Den starka vita färgen gör linjemarkeringarna lätta att se i gräset
  • Visar linjernas position enkelt och effektivt
  • Kan användas för att bevara planlinjer eller för att markera upp en temporär plan överallt

Setet består av 10 st. linjemarkeringar av kraftig och hållbar plast. Den starka vita färgen gör markeringarna helt synliga i gräset, du kommer att kunna se linjerna även i ljussvaga förhållanden. Dessa redskap är tillverkade av vädersäker plast, du kan använda dem i alla väder. För att vara så effektiva som möjligt har linjemarkeringarna kraftiga piggar på undersidan så att de fäster säkert och stabilt till marken så att planen alltid håller sitt exakta mått.

Net World Sports har ett stort sortiment av högkvalitativ fotbollsutrustning, designad för att ta ditt spel till nästa nivå. Med ett så brett utbud kommer du garanterat hitta det du söker idag.

Tillbaka till toppen