Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

FORZA Pro fotboll kaptensbindel

Otroligt hållbart kaptensarmbindel tillverkad från premiumkvalitets nylon. Tillgängligt i svart och vitt samt 4 neonfärger som alla har ett tryck med 2.5cm "C". Var armbindel har kardborre för snabb och enkel fastsättning.
 

Köps ofta tillsammans

En bekväm kaptenarmbindel i professionell kvalitet

Material:

  • En slitstark nylonelastisk vävning
  • Robust kardborre

Övrigt:

  • En elastisk kaptensarmbindel som har ett kardborreknäppningssystem
  • Finns i grönt, rosa, orange, gul, vit och svart.
  • Vänligen notera: Denna produkt kan inte skickas tillbaka på grund av hygienskäl, detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

Visa din auktoritet på planen med FORZA Pro kaptensarmbindel

Sätt igång spelet med FORZA Pro kaptensarmbindel. Denna armbindeln i professionella standard har utformats med en rad funktioner som garanterar långvarig kvalitet. Under dessa intensiva speldagar förväntar du dig att din utrustning fungerar effektivt och en lös kaptensarmbindel kan ha en negativ effekt på din koncentration. Tack vare det innovativa kardborre fästsystemet på FORZA Pro-armbindlar kommer ditt band att vara sitta stadigt på plats under hela matchen. Så oavsett om du spelar utom- eller inomhus, ger denna armbindeln den nödvändiga säkerheten du behöver under hela spelet.

  • Varje armbindel har antingen en svart eller vit logo  ‘C’
  • Tillverkad av en mycket stark nylonelastisk vävning
  • Ett kardborrefäste för enkel applicering och borttagning
  • Finns i 6 starka färger: grön, gul, orange, rosa, vit och svart
  • Designad för att erbjuda en bekväm och säker passform

Hävda enkelt din auktoritet på planen med våra färgglada professionella armbindlar. Med en klar och fet svart ‘C’ tryckta på fem av banden med undantag för den svarta kaptens’s armbindeln som har en ljus vit stora ‘C', ditt ledarskap kommer att vara lätt att särskilja både för spelare och åskådare. Tillverkad av hög densitetnylon elastiska vävband, dessa armbindlar i överlägsen kvalitet har sakkunnigt utformats för att passa säkert runt armen. Tack vare det premium nylonvävda materialet som använts i tillverkningen av varje kapten’s armbindel, är de leta att stretcha men studsar också tillbaka för att säkerställa att du upplever total komfort på planen.

Efter flera utomhusmatcher kan en kapten’s armbindel bli tråkig och missfärgad övertid, men dessa premium armbindlarna håller färgen längre. Tillgängliga i en mängd olika starka färger från en fluorescerande gul, orange, rosa och grön till en klassisk svart och vit, din kapten kommer alltid att synas på planen. Oavsett om dina lagfärger är ljusa och djärva eller traditionella och reserverade, kommer dessa armbindlar alltid synas.

Den överlägsna kvaliteten på FORZA-kapten’s armbindlar säkerställer att de lätt kommer att kunna tåla regelbundna kraftfulla matchdagar. Eftersom varje armband har konstruerats för att vara nötningsbeständig, kommer tecken på slitage minska kraftigt, vilket i sin tur gör att du kan njuta av flera säsongsanvändningar med detta högkvalitativa armbandet.

Våra utmärkelser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tillbaka till toppen