Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

FORZA Mini mål för målskytteträning

(1)
91cm x 76cm FORZA Mini Prickskytte mål. Lätt och fristående mål för träffsäkerhetsträning för barn och juniorer. PVC målstolpar, praktiskt låsningssystem och ett väderbeständigt nät ingår. Lämpligt för utomhusbruk.
 

Köps ofta tillsammans

FORZA Mini fotbollsmål - Prickskytte fotbollsmål för juniorer

Storlekar:

 • Målstorlek (längd x höjd) 91cm x 76cm
 • Djup – 60cm

Material:

 • 2mm UV-stabiliserat HDPE nät levereras med alla mål
 • Nätet har förstärkta kanter
 • Ramen är tillverkad av stark PVC

Övrigt:

 • Det förstärkande låssystemet ger styrka och stabilitet
 • Lägg till en trädgårdsfotboll för att komplettera ditt set
 • VÄNLIGEN OBSERVERA: Vi rekommenderar att du tar ner målet under extrema väderförhållanden för att ge målet maximal livslängd.

FORZA Mini fotbollsmål är det perfekta nybörjarmålet för barn

Detta mini fotbollsmål är det perfekta målet för seniorer och barn att träna prickskytte med. Med sin storlek 91cm x 76cm är detta är det bästa fotbollsmålet för juniorprickskytte. Tillverkad av väderbeständig, slitstark PVC är detta mini fotbollsmål för juniorer lämpligt för oräkneliga timmar av fotbollsunderhållning i trädgården. Litet i storlek men mäktigt i kvalitet, detta är det perfekta fotbollsmålet för mål-hungriga barn som fått smak för spelet.

 • 91cm x 76cm (djup 60cm) mini prickskytte fotbollsmål, designat som ett nybörjarmål för barn- och juniorträning
 • Junior fotbollsmål tillverkat av lätt och väderbeständig PVC som är okrossbart och hållbar
 • Utformat med ett praktiskt låssystem som binder samman målstolparna och förbättrar målets styrka
 • Lätta fristående bärbara mini fotbollsmål som är snabba och enkla att montera och packa ihop för förvaring
 • Målet levereras med ett 2mm UV-stabiliserat HDPE-nät med förstärkta kanter och nätklämmor för fastsättning

Detta fotbollsmål erbjuder timmar av trädgårdsfotboll för barn, mycket mångsidigt mål som även kan användas som högkvalitativt fotbollsmål för junior prickskytteträning. Med FORZA Mini fotbollsmål i trädgården har skyttar i alla åldrar möjlighet att träna prickskytte och utveckla exakt precision. Du kan placera minifotbollsmålet i nedre hörnet på ett större FORZA fotbollsmål för att lägga till en utmanande variation till dina träningspass. Lämplig för användning av barn under 5 år, samt för prickskytteövningar för juniorer. Detta är verkligen ett fotbollsmål med mer än en funktion.

Den till synes gränslösa energin hos dina fotbollsgalna barn återspeglas i detta hållbara mini fotbollsmål. Detta fantastiska fotbollsmål för barn hanterar både kollisioner med hårda bollar och levererar full prestanda i svåra väderförhållanden. Kombinationen av 100% väderbeständigt nät och PVC målstolpar gör att mini fotbollsmålet kan lämnas ute i trädgården och ge fotbollsaction året runt.

När barnen försöker återskapa klassiska mål från deras hjältar matchas kanske inte alltid deras entusiasm med deras förmåga. Oroa dig inte, tack vare stabiliteten och säkerheten som det praktiska låssystemet ger är detta PVC mini fotbollsmål starkt nog att hantera kollisioner med hårda bollar utan att ta skada. För en komplett fotbollsupplevelse i trädgården, kan du välja till en FORZA trädgårdsfotboll (säljs separat), den är perfekt för att lära barnen den grundläggande fotbollstekniken.

Tillbaka till toppen