Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

FORZA 150CM X 120CM DUBBELSIDIGA TAKTIKTAVLOR PÅ HJUL [TILLGÄNGLIGA FÖR 5 SPORTER]

FORZA 150cm x 120cm hjulförsedda tränarwhiteboards för fotboll. Tillverkade av slitstark aluminium med 360 graders hjul för rörelser i alla riktningar. Dubbelsidig taktiktavla med vy över hela planen och en fokuserad vy av nyckelområden. Enkel att vända. Förvaringsfack, magnetiska markörer, whiteboardpenna och tavelsudd ingår.
 

Köps ofta tillsammans

150cm x 120cm Dubbelsidig, hjulförsedd tränings- och taktikwhiteboard

DIMENSIONER

 • Längd x bredd – 150cm x 120cm

Material

 • Slitstark och högkvalitativ aluminiumram som garanterar stabilitet och hållbarhet
 • Magnetisk och avtorkningsbar whiteboard
 • Framsidan är utrustad med en översikt av hela planen med regleringsmarkeringar och utrymme för tränaranteckningar
 • Baksidan visar en fullständig vy av planen tillsammans med en mer fokuserad vy av nyckelområden på planen.
 • Whiteboarden är enkel att vända för användning av båda sidor
 • Försedd 360° hjul för rörelser i alla riktningar och enkel transport
 • Komplett uppsättning magneter, whiteboardpenna, förvaringsfack och magnetisk sudd ingår

Magnetantal för varje Sport

 • Fotboll coaching- whiteboard – 12 röda markörer 12 blåa markörer, 2 gula markörer
 • Rugby coaching whiteboard - 16 röda markörer, 16 blåa markörer
 • Amerikansk fotboll coaching Whiteboard - 12 röda markörer, 12 blåa markörer
 • Basket coaching whiteboard - 6 röda markörer, 6 blåa markörer
 • Lacrosse coaching whiteboard - 10 röda markörer, 10 blåa markörer, 2 gula markörer
Extra stora, vändbara väglednings- och taktiktavlor med 360° hjul

Gör taktiska genomgångar tydligare än någonsin tidigare med den dubbelsidiga 150cmx120cm, hjulförsedda taktiktavlan. Den extra stora vändbara whiteboarden är det ultimata redskapet för tränare, både i omklädningsrummet och på träningsplanen. Den finns i fem olika utföranden beroende på sport. Den tydliga och klara bild som erbjuds genom den betydande storleken på taktiktavlan gör den perfekt för genomgångar före match likväl som vid lagmöten eftersom det finns utrymme att skissa många matchdagsplaneringar utan att det blir förvirrande.

 • Extra stor 150cm x 120cm taktiktavla för fotboll, rugby, amerikansk fotboll, basketboll eller lacrosse
 • Dubbelsidig taktik-whiteboard med en bild av hela planen på ena sidan och en fokuserad bild för djupanalys på andra sidan
 • Högkvalitativ tavla tillverkad med en aluminiumram av hög kvalitet för att säkerställa stabilitet och resistens mot slitage.
 • Whiteboard som är enkel att vända med hjulrörelser på hela 360° vilket tillåter tavlan att röra sig i alla riktningar
 • Oavsett sport är alla taktiktavlor på hjul utrustade med förvaringsfack, full uppsättning magneter, whiteboardpenna och magnetisk tavelsudd

Den fullstora, magnetiska tränar-whiteboarden är utrustad med innovativa 360° hjul som rör sig i alla riktningar vilket gör den enkel att köra in och ut ur omklädningsrummen. Denna utmärkta funktion erbjuder bekväm transport i utrymmen på alla nivåer och innebär att tränare enkelt kan presentera sina taktikidéer. För att ytterligare öka komforten med denna taktiska whiteboard finns också ett förvaringsfack. Facket ser till att de magnetiska markörerna, whiteboard- pennan och den magnetiska tavelsudd som ingår, inte försvinner mellan taktikgenomgångarna.

Designad med en extra stor, vändbar skärm erbjuder den dubbelsidiga whiteboarden enormt mycket plats för sportcoachen att rita upp många olika strategier. Framsidan på varje tränings- och taktiktavla visar en komplett vy med regleringsmarkeringar som är skräddarsydda för respektive sport. Vid sidan finns gott om utrymme för anteckningar. Whiteboardens baksida visar en mer fokuserad vy av planen, till exempel straffområdet för mer djupgående tränarinstruktioner. Den dubbelsidiga tavlan är enkel att vända för dubbelsidig användning.

Den stora tränarwhiteboarden är tillverkad av slitstarka material och har designats för att användas under flera säsonger och är således en god investering för alla sportcoacher. Tavlan har tillverkats i aluminium av hög kvalitet vilket ger den hög hållbarhet och stabilitet då den används. De olika typerna av hjulförsedda taktik- whiteboards levereras med ett varierande antal magnetiska markörer som motsvarar respektive teams storlek.

Net World Sports har mängder av sportspecifika tränings- och taktik-whiteboards på lager och de finns tillgängliga i en mängd olika storlekar.

Tillbaka till toppen