EXPRESS

Beställ Nu

KÖP NU. BETALA SEN

MED KLARNA

15% Rabatt

Kod: NWS15

FORTRESS Club-Spec Cricketmatta [Med Stumplinjer] – Bredd 2.74m

FORTRESS Club-Spec Cricketmatta [Med Stumplinjer] – Bredd 2.74m

Rea
 • Cricketmatta med vita stump linjer
 • Club specifikation cricketmatta för batting & bowling träning
 • Grön Club Cricketmatta med linjer
 • Cricketmatta med stumplinjer & en bur
 • Cricketmatta med wicket linjer
 • Cricketmatta med linjer närbild
 • Cricketmatta med vita stump linjer
 • Club specifikation cricketmatta för batting & bowling träning
 • Grön Club Cricketmatta med linjer
 • Cricketmatta med stumplinjer & en bur
 • Cricketmatta med wicket linjer
 • Cricketmatta med linjer närbild

Högpresterande tuftad cricketmatta med kontrasterande stumplinjer - perfekt för slag- och bowlingövningar. Elitkonstruktionen levererar konsekventa studsar och grepp med utmärkt hållbarhet garanterad. Designad för användning som konstgräs klubbwicket och inomhus/utomhus träningsbanor. Passar cricketspelare i alla åldrar och förmågor. Mäter 2.74 m i bredd, olika längder (1 m - 30 m).

Special Price 899,99 kr

Ordinarie pris 1 499,99 kr

I lager

Bästa Club-Spec Cricket Träningsmattan För Slag- och Bowlingövningar

Premiumkvalitet Cricketmatta med Stumplinjer

Helt Ny Design

Designad för ultimat prestanda och hållbarhet, denna cricketträningsmatta är tillverkad av premiummaterial för bästa konstruktion. Njut av optimala bollstudsar, vädertålighet och en livslängd på upp till ett decennium.

Premiumkvalitet Cricketmatta med stumplinjer

Vägledande Stubblinjer

Den 2.74 m breda mattan har 3 vita vävda stumplinjer som fungerar som ett perfekt cricketträningshjälpmedel, de låter slagmän att positionera sin ställning när de vaktar stumparna och hjälper bowlers att förbättra sin linje & längd.

Cricketmatta Med Stötdämpande Underlag | Astro Cricketmatta

Stötdämpande Underlag

Förbättra cricketmattans prestanda med FORTRESS Stötdämpande Underlagsmatta som genom att absorbera påverkan från cricketspelare och bollar förlänger konstgräsmattans livslängd och skyddar idrottarna. Klicka HÄR för uppgradering.

Beskrivning

FORTRESS Club-Spec Cricketmatta med Stumplinjer – Perfekt för Cricketklubbar och Skolor

Upplev bollstudsen, spinn och grepp av en naturlig gräsmatta med denna club-spec cricketmatta, med vita stumplinjer. Innovativa design säkerställer konsekvent prestanda och fungerar som ett värdefullt träningshjälpmedel för cricketspelare på alla nivåer och åldrar, vilket gör den till det förstahandsvalet för cricketklubbar, skolor och professionella spelare. Tillverkad för motståndskraft under intensiv cricket-action, den konstgjorda tuftade mattan har en robust konstruktion som står emot slitage. De UV-stabiliserade materialen och förstärkt sömnad ger den enastående hållbarhet och livslängd.

Vad gör FORTRESS Club-Spec Cricketmatta unik?

Utmärkta Spinn & Studsegenskaper

Omdesignad för att efterlikna känslan av naturliga gräsmattor, den 10 mm tjocka konstgräsmattan garanterar, när den används i kombination med den 6 mm stötdämpande underlagsmattan, exakta bollstudsar. Club-Spec mattan har en ökad garnvolym (densitet) på 75600 stygn per kvadratmeter för förbättrat bollgrepp, idealiskt för spinn bowling övningar.

Högsynliga Stumplinjer

FORTRESS Club-Spec cricketmatta är försedd med tre vita stumplinjer, vilket är ett värdefullt träningshjälpmedel för både slagmän och bowlers. Linjerna återskapar cricketstumpar med precision, de är sömlöst vävda in i mattan under tillverkningsprocessen vilket gör att hållbarheten matchar mattans. Integration underlättar naturlig rörelse och studs från mattan, även vid kontakt med stumplinjerna.

100% Vädertålighet

Cricketpitchmattan är designad av ultra högdensitets polyeten (HDPE) garn som har UV-stabiliserats för att förhindra solskador för långvarig prestanda och hållbarhet. Dess rötskyddade egenskaper gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk. Korslänkad nätduk med SBR-lim ger ett säkert fäste för garnet och motståndskraft användning under många år.

5-Års Garanti & Förväntad Livslängd på 10 År

Garanterad med en 5-års garanti, förutsatt korrekt installation och underhållspraxis. FORTRESS Club-Spec Cricketmatta är tillverkad för att hålla under lång tid, med en förväntad livslängd på upp till 7-10 år. Livslängden påverkas av installationen, utförda underhållsrutiner och lämpliga användningsförhållanden.

Utmärkt Prestanda

Premiumkvalitativa FORTRESS Cricketmattor bibehåller sin integritet och konsekvent prestanda över tid. Till skillnad från många andra konstgjorda cricketmattor, som tenderar att förlora sitt bollgrepp och studsegenskaper på grund av garnförvrängning när konstgrässtrån plattas till eller böjs i en riktning, är vår konstgräscricketmatta konstruerad med tvärbundet garn som inte förvränger utan säkerställer optimal studs och spinn även efter år av användning.

Stötdämpning/Underlagsuppgradering

Lyft din cricketupplevelse genom att inkludera 6 mm FORTRESS stötdämpande underlagsmatta till vår tränings FORTRESS Club-Spec Cricketmatta. Detta underlag fungerar som en kudde mot fottrafik och bollpåverkan och förlänger mattans livslängd samtidigt som den ger en säkrare och mer bekväm spelyta för idrottarna. Den minskar inte bara påfrestningen på spelarnas leder, förbättrar också bollstudsegenskaperna, vilket återskapar känslan av en naturlig gräsmatta.

Klicka HÄR för att välja till en stötdämpande underlagsmatta.

Installationsvägledning

För optimal prestanda, överväg dessa 2 typer av underlag när du installerar FORTRESS Cricketmatta med stumplinjer:

Aggregat/Dynamisk Bas:

Denna underlagstyp erbjuder överlägsen bollstudsar och effektivare regnvattenavledning jämfört med betong, rekommenderas också av ECB. Konstruera det nedre 50 mm lagret av kalksten eller granit (MOT Typ 1), lägg på en markduk för gräs (100 gsm eller högre) i mitten och toppa med 6 mm granitdamm eller sand. Det är mycket rekommenderat att använda en träramskant som håller dessa material på plats, särskilt för installationer med flera träningsbanor. I nästa steg, sträck och säkra FORTRESS stötdämpande underlagsmatta, och fäst sedan cricketmattan överst med spikar eller skruvar.

Betong/Asfalt Bas

Denna bas är populär bland lokala byggare och markvårdsexperter eftersom den är både kostnadseffektiv och hållbar. För DIY-entusiaster är det enkelt att sätta upp med återvunna material. Även om erfarna cricketspelare och ECB varnar för mycket hög bollstudsar, kan detta fortfarande vara ett lämpligt alternativ för skolor och heminstallationer. Fyll det nedre 25-50 mm lagret med sand eller krossad sten, lägg till en 100 gsm markduk i mittenlagret och toppa med 50-100 mm betong eller asfalt. Att välja asfalt erbjuder bättre dränering och en mjukare bollstuds. Vi rekommenderar att du använder en träramskant för detta underlag också. Spänn och säkra en stötdämpande underlagsmatta följt av den konstgjorda cricketmattan med spikar, skruvar eller mattlim för stabilitet.

Underhållsråd

Regelbunden rengöring med vatten, en styv borste och mossrengöringsmedel förbättrar mattans livslängd och bibehåller konsekvent bollprestanda.

Specifikationer

FORTRESS Club-Spec Cricketmatta Specifikationer

Dimensioner:

 • Bredd: 2.74 m
 • Längd: Förskurna längder tillgängliga från 1 m till 30 m
 • Mattjocklek: 10 mm

Material:

 • Tuftad mattkonstruktion (texturerad)
 • Krusigt garn tillverkat av ultra högdensitets polyeten (HDPE)
 • Garn densitet (volym): 75600 stygn per kvm
 • Garnet komprimeras tillsammans med nätduk och SBR-bindning (lim)

Diverse:

 • Garnfärg: Grön med 3 vita stumplinjer
 • Basens färg: Svart
 • UV-behandlad och 100% väderbeständig för ökad livslängd
 • Passar för inomhus- och utomhusbruk
 • UPPGRADERINGSALTERNATIV: Vi rekommenderar att använda en stötdämpande underlagsmatta för förbättrad prestanda och förlängd livslängd
 • 5-års garanti (när korrekt installerad och underhållen)
 • VAR GOD OBSERVERA: Endast cricketmatta. Burar, stumpar, slagträn, bollar och bollkastare säljs separat.