Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

4.9m x 2.1m FORZA Match fotbollsmål

(9)
4.9m x 2.1m FORZA Match Fotbollsmål. Utrustat med det innovativa, förstärkande låssystemet, 2mm UV-stabiliserat HDPE målnät och en stabil målram. Lättmonterat väderbeständigt mål för trädgården. Välj till en Match fotboll, 4.9m x 2.1m Målvaktsduk och/eller bärväska från droppmenyn nedan.
 

Köps ofta tillsammans

4.9m x 2.1m Match Fotbollsmål - PVC mål för junior matcher och träning

Storlekar:

 • 4.88m x 2.13m
 • Bottendjup – 1.80m

Material:

 • Tillverkad av PVC med förstärkt baksideprofil
 • 2mm UV-stabiliserat HDPE nät ingår
 • Nätet har förstärkta kanter

Övrigt:

 • Kan stå utomhus året om utan att ta skada
 • Målet är enkelt att förflytta och montera ner inför transport
 • VÄNLIGEN OBSERVERA: Vi rekommenderar att du tar ner målet under extrema väderförhållanden för att ge målet maximal livslängd.

4.9m x 2.1m FORZA Match Fotbollsmål, väderbeständigt PVC trädgårdsmål för både juniorer och seniorer

Detta mycket mångsidiga 4.9m x 2.1m fotbollsmålet kan anpassas för användning av olika åldersgrupper. Lämpligt som junior matchmål, senior träningsmål och även som större trädgårdsmål för barn. Detta PVC Matchmålet är fristående och kan användas på alla spelytor inom- och utomhus. Väderbeständigt och portabelt, detta 4.9m x 2.1m fotbollsmålet är det perfekta valet för nio-manna matcher och träning.

Om du letar efter ett premium alternativ till detta 4.9m x 2.1m Match fotbollsmål av PVC, är våra FORZA Steel42 och FORZA Alu60 perfekta alternativ för juniora nio-manna matcher och träningar. Medan detta mål är perfekt för trädgårdens träningspass, erbjuder Steel42 och Alu60 4.9m x 2.1m fotbollsmål en professionell känsla, med förhöjda nivåer av styrka och hållbarhet, perfekt för ungdomsmatcher.

 • 4.9m x 2.1m Match Fotbollsmål för nio-manna matcher och träning samt trädgårdsspel
 • Målet är snabbt och enkelt att montera på bara några minuter
 • Tillverkat i PVC av högsta kvalitet och helt väderbeständigt, lämpligt för alla underlag
 • Förstärkande låsningssystem som stabiliserar målramen, och en toppkanal som ger ytterligare stabilitet
 • Inkluderar ett 2mm HDPE tvinnat målnät samt nätklämmor och markfästen

Perfekt som uppgradering för ditt nuvarande 9-manna junior match-fotbollsmål, detta 4.9m x 2.1m PVC mål är utformat i enlighet med FAs  matchregler samt BS EN säkerhetsstandard, vilket gör målet lämpligt för både matcher och turneringar. Tack vare dess lätta design och robusta PVC målram kan det också användas som ett större mål i trädgården för professionell känsla under hemmaspelet. Designad med väderbeständighet i åtanke, detta mål kan stå monterat utomhus, året om.

Den starka PVC målramen säkras med det förstärkande låsningssystemet. Denna unika funktion ger målet det bästa skyddet mot hårda träffar och kollisioner med bollar och ser till att den slitstarka 4.9m x 2.1m målramen håller styvhet. Målet är väderbeständigt har en toppkanal som förstärker målets styrka ytterligare. Kombinationen av det förstärkande låssystemet och toppkanalsmekanismen garanterar att målet förblir robust från avspark till matchslut.

Detta mål är stabil och samtidigt lätt för enkel förflyttning. Perfekt för tränare och klubbar som behöver ett fristående mål som är lätt att förflytta och använda på olika spelytor. Målet monteras enkelt och snabbt på bara några minuter. 4.9m x 2.1m fotbollsmål levereras med ett 2 mm UV-behandlat HDPE målnät med nätklämmor och markfästen.

Om du letar efter ett ännu stabilare mål än vårt 4.9m x 2.1m FORZA Matchmål finns våra FORZA Steel42 och FORZA Alu60 modeller. Dessa mål har utvecklats efter omfattande feedback från våra kunder. Tillverkade av extremt starkt stål respektive aluminium, för bästa möjliga stabilitet och hållbarhet.

OBSERVERA - PVC-mål med förstärkande låssystem i andra storlekar hittar du här.

Tillbaka till toppen