Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

2.4m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål

(3)
2.4m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål tillverkat av väderbeständig PVC med ett förstärkande låsningssystem. Detta lättmonterade mål passar perfekt i trädgården, med 2mm UV-stabiliserat HDPE nät och toppkanal. Lägg till en Match Fotboll, 2.4m x 1.2m Målvaktsduk och/eller bärväska från droppmenyn nedan.
 

Köps ofta tillsammans

2.4m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål - PVC Fotbollsmål för barn

Storlekar:

2.44m x 1.22m

Bottendjup - 1.22m

Material:

Tillverkad av PVC med förstärkt baksideprofil

2mm UV-stabiliserat HDPE nät ingår

Nätet har förstärkta kanter

Övrigt:

Detta mål är väderbeständigt och kan stå utomhus året om utan att ta skada

Fotbollsmålet kan enkelt förflyttas och monteras ner inför transport

VÄNLIGEN OBSERVERA: Vi rekommenderar att du tar ner målet under extrema väderförhållanden för att ge målet maximal livslängd.

2.4m x 1.2m FORZA Match PVC fotbollsmål i högsta kvalitet, perfekt för trädgården

Passar för barnens matcher, turneringar och trädgårdsmatcher, detta 2.4m x 1.2m fotbollsmålet för barn tillför kvalitet till juniorernas spel. Detta mål levererat hat-trick med otrolig väderbeständighet, flyttbarhet och stabilitet. PVC målet är robust och hållbart. FORZA Match fristående fotbollsmål är det bästa fotbollsmålet för barn, extremt mångsidigt och lätt flytta runt

  • 2.4m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål lämpligt för barnmatcher, turneringar och trädgårdsspel
  • Snabbt och enkelt att montera, tar bara några minuter
  • Förstärkande låsningssystem gör ramen motståndskraftig och ger styrka och stabilitet
  • Väderbeständig PVC målram med toppdjup för extra stabilitet
  • Levereras med ett 2mm HDPE UV-behandlat nät samt starka nätklämmor och markfästen

2.4m x 1.2m barn-fotbollsmålet kan användas som officiellt matchmål för barn under 10, trädgårdsmatcher och turneringar. Mångsidigt robust mål med PVC ram,  perfekt som kvalitetsmål för trädgården, då det är väderbeständigt och hållbart. Det passar även för träning av korta skott och precision.

Vi vill bara erbjuda det absolut bästa och därför har vi utvecklat 2.4m x 1.2m målet med ett förstärkande låsningssystem som gör målramen robust och håller målet stabilt. Denna premum konstruktion låser samman delarna till PVC ramen och gör målet motståndskraftigt mot hårda skott. För ytterligare stabiliet har målet en toppdjupskanal, är extremt starkt och väderbeständigt och levererar maximalt, match efter match. 

Detta bärbara och lätta mål kan flyttas av en person, samtidigt som det är enkelt och snabbt att montera - dess smidighet matchar den otroliga kvaliten. Den starka, väderbeständiga PVC ramen kan lämnas utomhus året om utan att ta skada. Målet inkluderar ett 2mm HDPE tvinnat UV-behandlat nät som presterar i alla väder. Du fäster enkelt målnätet med nätklämmorna som ingår, och markfästen håller målet på plats.

OBSERVERA - 2.4m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål är bara ett av många mål i vårt sortiment, du hittar flera målstorlekar här.

Våra utmärkelser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tillbaka till toppen