Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

1.5m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål

(2)
1.5m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål med förstärkande låsningssystem. Lättmonterade PVC målstolpar och ett 2mm UV-stabiliserat HDPE tvinnat målnät med toppkanal. Lägg till en Match Fotboll, 1.5m x 1.2m Målvaktsduk och/eller bärväska i droppmenyn nedan.
 

Köps ofta tillsammans

1.5m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål - Det bästa PVC trädgårdsmålet för barn

Storlekar:

1.52m x 1.22m

Bottendjup 0.90m

Material:

Ramen är tillverkad av stark PVC

2mm UV-stabiliserat HDPE nät ingår

Nätet har förstärkta kanter för maximal livslängd

Övrigt:

Fotbollsmålet kan stå utomhus året om

Målet kan enkelt flyttas och monteras ner inför transport

VÄNLIGEN OBSERVERA: Vi rekommenderar att du tar ner målet under extrema väderförhållanden för att ge målet maximal livslängd.

1.5m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål för barn, perfekt nybörjarmål för trädgården

1.5m x 1.2m mål, perfekt som nybörjarmål för barn. Detta PVC fotbollsmål gör det enkelt att föra fotbollstraditionen vidare till nästa generation. Perfekt för användning i trädgården då detta målpaket är väderbeständigt samt har låg vikt för enkel transport. Fristående 1.5m x 1.2m FORZA Match fotbollsmål är det bästa målet för fotbollsgalna barn.

  • 1.5m x 1.2m FORZA Match Fotbollsmål, perfekt storlek för trädgården som nybörjarmål för barn
  • Målramen är otroligt stark och stabil tack vare det unika, förstärkande låsningssystemet
  • Fantastiskt snabbt och enkelt att montera, det tar bara några minuter
  • 100% väderbeständiga PVC målstolpar med toppkanaler för ytterligare stabilitet
  • 2mm tvinnat HDPE målnät som har UV-behandlats, nätklämmor och markfästen ingår

Målets väderbeständiga egenskaper gör detta till marknades bästa trädgårdsmålet för barn som har gränslös entusiasm för spelet. Målet överensstämmer med FAs regelverk för matcher och BS EN säkerhetsstandard, vilket gör det lämpligt som matchmål för juniorer. Byggt för att hålla, det slitstarka PVC målet kan även användas som träningsmål för alla åldersgrupper. Dett mångsidiga målet göra det möjligt att spela fotboll året om.

En unik egenskap hos alla FORZA trädgårdsmål är det förstärkande låsningssystemet. Detta innovativa systemet ger ökad stabilitet till den lätta målramen, det låser stolparna i ett säkert i läge och ger målet motståndskraft att hantera effekterna av kollisioner och hårda skott utan att förlora form eller skadas. För ytterligare stabilitet har PVC målet en förstärkt bakre profil med toppkanal.

Tillverkningen av PVC gör detta 1.5m x 1.2m matchmål lätt nog för en person att flytta. Monteringen är enkel och snabb, du har målet uppe på några minuter. Målet kan lämnas ute i trädgården under hela året. Den robusta målramen kompletteras av ett 2 mm tvinnad HDPE målnät som är UV-stabiliserat för att prestera i alla väder. Levereras med nätklämmor och markfästen.

OBSERVERA - FORZA Match fotbollsmål finns i många olika storlekar, från 1.5m x 1.2m till 4.9m x 2.1m. Du hittar PVC fotbollsmål i flera storlekar här.

Våra utmärkelser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tillbaka till toppen