Du har inga varur i kundkorgen

EXPRESS

Beställ Nu

KÖP NU. BETALA SEN

MED KLARNA

INTERNATIONELL LEVERANS

TILL 190 LÄNDER

 

När infaller Black Friday 2020?

 

Vad är Black Friday?

Black Friday har blivit en av årets största shoppingdagar. Black Friday har sitt ursprung i USA, där butikerna öppnar tidigt en gång om året dagen efter Thanksgiving. Händelsen påminner om Mellandagsrean i Sverige. Black Friday har nu växt sig ännu större och förlängts med Cyber Monday som faller på måndag efter Thanksgiving och Black Friday.

Black Friday-erbjudanden är nu djupt rotat i Sverige och världen över, och för konsumenterna är det den perfekta tiden att fynda julklappar! Det fungerar också som en påminnelse för alla att börja julshoppa med drygt en månad kvar till den stora dagen.

 

När är det Black Friday 2020?

BBlack Friday äger rum på fredagen efter Thanksgiving och är traditionellt den fjärde fredagen i november, även om den 2019 ägde rum den femte fredagen i månaden. Black Friday är den 27 november 2020 vilket är mindre än en månad före jul!

Därefter är nästa Black Friday fredag 26 november 2021.

Vi har fantastiska erbjudanden året runt, så om du inte vill vänta till Black Friday kan du hitta dem  här..

 

Vilken sorts Black Friday-erbjudanden kommer att finnas i er kampanj?

Vi kommer att ha alla typer av specialerbjudanden på Black Friday - se till att du registrerar dig för våra e-postmeddelanden så är du den första som får ta del av vår bästa Black Friday-fynd.

 

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday äger alltid rum på måndagen efter Black Friday. I år är Cyber Monday den 30 November 2020. Därefter blir nästa Cyber Monday måndag 29 november 2021.

 

 När infaller Cyber Monday 2020?

Cyber Monday äger alltid rum på måndagen efter Black Friday. I år är Cyber Monday den 30 November 2020. Därefter blir nästa Cyber Monday måndag 29 november 2021.

 

Se till att du är den första som kan ta del av våra specialerbjudanden och kampanjer, registrera dig för våra e-postmeddelanden här.