Expressfrakt Vänta inte, Spela nu

METIS 65cm Yogaboll med pump

(1)
METIS grå yogaboll tillverkad av stark sprickfri PVC med anti-sprickteknologi, pump ingår. 65cm diameter tränings och gymboll passar för yoga, core workouts och återhämtning.
 

Köps ofta tillsammans

METIS 65cm sprickfri PVC Fitnessboll & Fotpump för corestyrka

METIS Yogaboll med pump Specifikationer

Dimensioner:

  • Träningsbollen är 65cm i diameter

Material:

  • Tillverkad av sprickfri PVC plast

Övrigt:

  • Levereras med pump för snabb uppblåsning
  • Idealiskt för många olika fitness övningar inklusive yoga, pilates och core workout
  • Färg: Grå
METIS 65cm Yogaboll och fotpump av sprickfri PVC

Yogabollar är ett perfekt redskap för gymmet, kan användas för många olika yogaövningar, core workout och pilates. Tillverkad av sprickfri PVC, denna träningsboll är utrustad med en portabel fotpump för snabb påfyllning innan klasser och workout. Tillverkad av hållbar sprickfri PVC plast, denna slitstarka fitness boll är designad för att ge mångsidiga workouts. Den schweiziska PVC bollen är extremt komfortabel, i uppblåst skick mäter den 65cm i diameter, den perfekta storleken för hemmet och gym workouts. Den stora bollen kan användas för en stor variation av övningar, inklusive yoga, core styrka och som ersättning för din vanliga kontorsstol!

  • Tillverkad av grå sprickfri PVC plast.
  • Yogabollen är 65cm i diameter när den är fullt uppblåst.
  • Levereras med en portabel fotpump för luftpåfyllning.
  • Använd denna övningsboll för varierad träning av hela kroppen och för stretching, inklusive pilates yoga och core träning.
  • Om den schweiziska bollen punkteras kommer luften att släppas ut långsamt för att förhindra att skador uppkommer. 

Om din sprickfria träningsboll punkteras kommer luften att sakta släppas ut istället för att spricka vilket förhindrar skador. Vår kraftiga träningsboll kan också användas av fysioterapeuter för att minska trycket på ryggen, öka klientens flexibilitet och förbättra balansen. Den portabla pumpen ger dig möjlighet att justera lufttrycket för bollen när du önskar. Ju högre tryck desto intensivare workout. 

Net World Sports har ett stort sortiment av högkvalitativ träningsutrustning som kan användas hemma eller på gymmet för att öka effektiviteten på din workout, som höghastighets hopprep, battle rope och dubbelsidiga glidmattor.

Våra utmärkelser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tillbaka till toppen